Om Creman

Allan Shapiro er konsulent i Creman og cand. psyk. og autoriseret erhvervspsykolog. Han underviser til daglig ledere i det danske flyvevåben og i andre virksomheder. Allan er derudover certificeret i JBTA persontypeanalyse.

Flemming Wittrup er stifter af Creman. Han er uddannet civilingeniør og kandidat i psykologi med speciale i kreativitet og ledelse fra Roskilde Universitet og certificeret JBTA (persontype analyse metode). Er tidligere direktør for det største patentbureau i Danmark, Hofman-Bang A/S og har arbejdet med innovation i 30 år. Læs om hvad folk siger om Flemming.

Erfaringer fra LEGO og Novo Nordisk

Creman rådgiver virksomheder, der har fokus på effektiv innovation, dvs. udvikling hvor samarbejde og økonomi ikke løber løbsk. Flemming Wittrup og Creman bruger værktøjer fra tre meget forskellige fagområder: Psykologi, Teknologi- og patentindsigt. Mange års arbejde med bl.a. LEGO og Novo Nordisk har givet Flemming indsigt i, hvornår hvilket værktøj er relevant og fra hvilken kasse det skal tages.

kasser_small

Når økonomien f.eks. er løbet løbsk, så skyldes det ofte at et led i samarbejdskæden er knækket på et tidligere tidspunkt. Det er næsten altid, når folk ikke forstår hinanden. Det kan Creman forebygge. Når Creman rådgiver, kan vi f.eks. gå i teknisk dialog med en opfinder og samtidig være vidende om, hvorledes en investor eller direktør tænker. Flemming Wittrup kan også, med sin baggrund som direktør, gå i strategisk dialog med firmaets ledelse og samtidig bygge bro til de andre nøglepersoner i firmaet. Det kalder Flemming for CREativity MANagement og derfor stiftede han firmaet Creman. 

Vi måler din virksomheds innovationspotentiale og løser problemerne

“Menneskers udvikling indenfor teknologiske virksomheder bliver alt for ofte nedprioriteret. Vi er nødt til at tage mennesker og innovation langt mere alvorligt. Det redder virksomheder at se på ens innovationspotentiale og forstå, at der er flere menneskelige egenskaber der er nøglen til fremtidens succeser. Så vidt jeg kan se, bør teknologiske virksomheder lære at bruge begge deres hjernehalvdele frem for kun den ene. Det hjælper vi så med, ” siger Flemming Wittrup.

Innovation er nødvendigt, men bliver ikke gjort af frygt for at det vil løbe løbsk

“Innovation er nødvendig for at danske virksomheder være konkurrencedygtige i fremtiden. Hvis vi bare kopierer og lader stå til, må vi blive lavtlønsland som Kina. Der er brug for blandt andet nye sociale kompetencer indenfor innovation, siger politisk undersøgelser (Lissabon Traktaten, red.). Og det er min erfaring, at vi er alt for længe om at gøre noget, og her kan ligge en hel fare i sig selv, fordi andre virksomheder i verden kan suse lige forbi os. Men det KAN lade sig gøre at lave effektiv innovation, og her kan Creman bidrage”, slutter Flemming Wittrup.

Kom igang – kontakt Creman uforpliftende

De nyeste værktøjer er lige til at gå igang med. Se mere under Cremans metoder og produkter som f.eks. kurser, rådgivning, interrim og tilstandsrapport. Eller kontakt Cremans stifter Flemming Wittrup uforpligtende for mere information. Ring direkte på tlf +4527858020 eller mail info@creman.dk.

Juridisk disclaimer

Indholdet af denne hjemmeside er udelukkende beregnet til at give en generel information til brugeren af hjemmesiden og er alene af oplysende karakter. Indholdet kan ikke erstatte en konkret  rådgivning.

Creman har alle rettigheder til hjemmesidens indhold og design. Creman er et registreret ordmærke

Brugere af denne hjemmeside må kun læse og udskrive ovennævnte indhold til eget privat brug. Brugere må ikke på anden måde kopiere, gemme, gengive, tilpasse, ændre, overføre, overdrage, bruge eller udnytte indholdet på hjemmesiden eller dele heraf uden forudgående skriftligt samtykke. Brugeren kan dog frit printe materialet til eget privat ikke-kommercielt brug, med angivelse af kilde.

Kontakt Creman uforpligtende:

tlf: +45 27858020 eller info@creman.dk