Vision

Creman er opsat på at gøre danske virksomheder stærkere på verdensplan.

Oplev forskellen efter Creman

På forskellige stadier af en virksomhed, er der behov for forskellige tiltag. Og tiltaget er forskelligt alt efter om du er opfinder /iværksætter eller om du er leder eller bestyrelsesmedlem / investor. Men det hele hænger sammen. En tilstandsrapport, der viser din virksomheds innovations-potentiale er første skridt – næste skridt er at forbedre tingene. Creman følger din virksomhed til dørs i det omfang, du ønsker.

Se mere under Cremans metoder og produkter såsom kurser, rådgivning, interrim og tilstandsrapport.

Eller kontakt os uforpligtende på tlf. +45 27 85 80 20 eller info@creman.dk

Cremans Vision

Cremans vision: Creman vil have alle teknologiske innovative virksomheder i fremtiden til at højne deres succesrate MARKANT. I fremtiden skal det være lige så naturligt at lave 360 graders virksomhedstjek i teknologiske virksomheder – som det i dag er at lave tilstandsrapport på et hus der skal sælges. Det skal med andre ord blive hverdag for virksomheder at kombinere teknologisk innovation med menneskekundskaber.

Cremans Mission

Creman er pt. de eneste, der bygger på et succesfuldt og tungt fundament af paragraffer og patentlovgivning med en overbygning af menneskepsykologi.
CreMan højner succesraten ved at bruge anerkendende kommunikation og insistere på at søge væk fra vanetanker og paragrafkasse tænkning. Et samarbejde med Creman indebærer, at teknologiske virksomheder kan åbne døre til nye perspektiver, der giver succesfuld innovation, patentarbejde, samarbejde og arbejdsglæde.

Cremans metoder

Kontakt Creman uforpligtende på;

tlf +45 27 85 80 20  eller info@creman.dk